Flipkart Super fan Answers Today | All Episode Answers

Flipkart
Deal Score0
Deal Score0

Flipkart Super fan Answers Today |Flipkart Super Fan Quiz Answer Today | Flipkart Quiz | All Episode Answers

Hey Clicks Family, Hope you are loving the latest tech updates and Quiz answers from Flipkart and Amazon.

If you want to win more Checkout Other Quiz Answers on This Page.

Here is the Answer for Flipkart Super Fan Quiz Today. Before I tell you the details like What is this Quiz name and What do you Get as Rewards after winning.

This is a new quiz Name is Flipkart Super fan Quiz. You just have to Answer the Questions of Various Celebrities in Every Episode.

Flipkart Super fan Answers Today 8 October 2020 |Flipkart Super Fan Quiz Answer Today | Flipkart Quiz | Flipkart Super Fan Quiz Today Answers | Theclicksandco.in


Flipkart Quiz | Flipkart Super Fan Quiz

  • Quiz Name – Flipkart Superfan Quiz
  • Episode – All Episodes Answers
  • Quiz Prices – Flipkart Vouchers and Gems
  • Quiz Time – 12 Am to 11:59 PM

How to Play? Flipkart Super Fan Answers Today

  1. Download the Flipkart App From This Link. (http://fkrt.it/SdYvofuuuN)
  2. Install and Open App.
  3. Visit Game Zone or Video Section at the bottom of Flipkart app.
  4. Click on Flipkart Super Fan Quiz today banner.
  5. Answer all the Questions Correctly.
  6. See the Flipkart Super fan Answers today from below.
  7. Win the Prizes.

Read More – Flipkart The Grid Answers


Flipkart Super Fan Quiz | Terms and Conditions

  • This Contest is valid For Indian Customers only not For Resellers.
  • Flipkart reserves the right to Terminate this Flipkart Super Fan Quiz Without any prior notice.
  • Obscene, profanity, abusive, defamatory, harassing or in any manner violate applicable laws of India.
  • Indulgence into the anti-social/anti-national activity will lead to legal punishment as applicable in the Territory.
  • Participation is voluntary.
  • Prizes will be settled in Flipkart voucher and Gems. Not in Cash.

Read More – Flipkart Power Play With Champion Answers 24 October


Flipkart Super Fan Answers Today Malaika Arora Answers

Ques1. – What is the most daring thing I have ever done?

Ans1. – Swimming with Sharks

Ques2. – What dish do cook the best?

Ans2. – Green Thai Curry

Ques3. – What is that one habit i just cant get rig of?

Ans3. – Over Packing

Ques 4. – What was my favourite subject in school?

Ans 4. – History

Ques 5. – What is that one word I use a lot?

Ans 5. –  Seriously

Ques 6. – Badminton is my favorite sport?

Ans 6. – False

Ques 7. – My perfect date night is a long walk on the beach?

Ans 7. – False

Ques 8. – The Hindi song which best describes me is _____?

Ans 8. – Oh Haseena Zulfon Waali

Ques 9. – The first ad I did was for ____?

Ans 9. – Amusement Park

Ques 10. – My favourite Hindi movie is ___?

Ans 10. – Qayamat Se Qayamat tak

Ananya Pandey Answers

Ques1. – What is my secret talent?

Ans1. – Touching my tongue to my no

Ques2. – What’s my favorite workforce sport?

Ans2. – Cricket

Ques3. – What’s my favorite ice cream flavour?

Ans3. – Cookies and Cream

Ques 4. – My favorite household vacation was to which place?

Ans 4. – Africa

Ques 5. – I’m allergic to cheese

Ans 5. – False

Ques 6. – One emoji that I exploit essentially the most is the attention roll

Ans 6. – False

Ques 7. – The very first thing I do within the morning is to examine my cellphone

Ans 7. – True

Ques 8. –  If this movie was remade as we speak I’d like to be part of it. The movie is_____?

Ans 8. – Kuch kuch Hota Hai

Ques 9. – I commonly use this film dialogue. The dialogue is______?

Ans 9. – Principal apni favorite hoon

Ques 10. – If my life had a hindi theme tune then it might be__

Ans 10. – Ankhiyon se goli maare

Tapsee Answers

Ques1. – The First Poster I ever Put in my room was of which actor?

Ans1. – John Abraham

Ques2. – Who am i more scared of?

Ans2. – My Dad

Ques3. – What is that one habbit i just can’t get rid of?

Ans3. – Nail Biting

Ques 4. – If I were to get a third tattoo what would that tatto be?

Ans 4. – My Birth Date

Ques 5. – Which Delhi street food do i miss the most?

Ans 5. – Chole Bhature

Ques 6. – I am a

Ans 6. – Morning Person

Ques 7. – In college i developed an app called Fontswap?

Ans 7. – True

Ques 8. – Once while playing badminton I hit my younget sister so hard on the head that she had to go to the hospital?

Ans 8. – False

Ques 9. – the First fill i saw in a movie theater was _____?

Ans 9. – Chota chetan

Ques 10. – I can Speak _______ Language?

Ans 10. – 5

Sara Ali Khan Answers

Ques1. – What is my Favourite Holiday Destinations in India?

Ans1. – Himachal pradesh

Ques2. – what is my favourite Cheat meal?

Ans2. – Mithai

Ques3. – Which classical dacne form i am trained in?

Ans3. – Odissi

Ques 4. – What is the Name of pet turtle?

Ans 4. – Mr T.

Ques 5. – What is my favourite type of Atta?

Ans 5. – Makki

Ques 6. – I have a Fake Twitter Account?

Ans 6. – True

Ques 7. – I lost weight during the kedarnath shoot?

Ans 7. – False

Ques 8. – My Favourite form of exercise is weight Trainning?

Ans 8. – False

Ques 9. – My Favourite Karan Johar Film is ___?

Ans 9. – Kabhi khushi Kabhi gam

Ques 10. – Out of all mom’s my favourite performance of hers is ___?

Ans 10. – Chameli ki Shaadi

Jacqueline Fernandese Answers

Ques1. – What is the last thing I do before I sleep?

Ans1. – Pray

Ques2. – What is my Favourite Indian desert?

Ans2. –  Rasgulla

Ques3. – What is my least favourite Vegetable?

Ans3. – Karela

Ques 4. – What is that one social Media trend that really bugs me?

Ans 4. – Challenges

Ques 5. – I always carry a marble angel in my bag. Who gifted me this angel?

Ans 5. – My Mom

Ques 6. – What is that one thing I always offer guests when they come home?

Ans 6. – Dates

Ques 7. – I have 2 pole at Home?

Ans 7. – True

Ques 8. – If i wasn’t in India I would have love to stay in New York?

Ans 8. – False

Ques 9. – The First Hindi film I watched was ______?

Ans 9. – Devdas

Ques 10. – My first Bollywood crush was ______?

Ans 10. – Salman Khan

Kareena Kapoor Answers

Ques 1. – What was the name my grandfather wanted to give me?
Ans 1. -Sidhima

Ques 2. – What do you think I like more?
Ans 2 – Sunset

Ques 3. – What was the summer course I took in Harvard?
Ans 3. – Micro Computers and Info tech

Ques 4. – What is my favourite corner in my house?
Ans 4. – The Balcony

Ques 5. – How many pairs of jeans do I own?
Ans 5. – 50-55 pairs

Ques 6. What’s my  Favorite pass time with Taimur?
Ans 6. – Reading

Ques 7. – My second favourite holiday destination is New York
Ans 7.  –  FALSE

Ques 8. – My favourite dessert is Dal Ka Halwa
Ans 8. –  FALSE

Ques 9. – I would love to be a lead in my own biopic
Ans 9. – TRUE

Ques 10. –  My favourite Saif Ali Khan performance is?
Ans 10. – Dil Chahta hai


About us

For More Flipkart Offers, Deals, Discounts & Coupons of TV, Mobile Phones, storage, Power banks and Many other electronic devices

Just Go to TheClicksandco.in and select Flipkart store save hell Lot of Money in your shopping.

Because once the great guy said More you Save, The More you Earn.

Our Site’s aim is to bring the best deals from the Internet and show it all in one place.

You just have to select your favorite store from where you want to do the shopping and select which category( Category = Mobile phone, AC, Computer) offer you want.

And that’s it.

All the offers, Discounts, Deals from your favorite store will be in front of you.

Our Partners

Best Offers on Personalized Gifts | PrintGiftshop.com

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

      theclicksandco.in
      Logo
      Login/Register access is temporary disabled