Flipkart Super fan Answers Today 11 October 2020

Flipkart
Deal Score0
Deal Score0

Flipkart Super fan Answers Today 11 October 2020 |Flipkart Super Fan Quiz Answer Today | Flipkart Quiz

Hey Clicks Family, Hope you are loving the latest tech updates and Quiz answers from Flipkart and Amazon.

If you want to win more Checkout Other Quiz Answers on This Page.

Here is the Answer for Flipkart Super Fan Quiz Today. Before I tell you the details like What is this Quiz name and What do you Get as Rewards after winning.

This is a new quiz Name is Flipkart Super fan Quiz. You just have to Answer the Questions of Various Celebrities in Every Episode.

Flipkart Super fan Answers Today 8 October 2020 |Flipkart Super Fan Quiz Answer Today | Flipkart Quiz | Flipkart Super Fan Quiz Today Answers | Theclicksandco.in


Read More – Flipkart Big Billion Days Sale 2020 Dates and Bank Offer Details


Flipkart Quiz | Flipkart Super Fan Quiz 11 October Details

  • Quiz Name – Flipkart Superfan Quiz
  • Quiz Date – 11 October 2020
  • Quiz Prices – Flipkart Vouchers and Gems
  • Quiz Time – 12 Am to 11:59 PM
  • Today CelebAnanya Pandey

Read More – Flipkart Big Billion Days Sale 2020 Dates are Leaked Finally!


How to Play? Flipkart Super Fan Answers Today

  1. Download the Flipkart App From This Link. (http://fkrt.it/SdYvofuuuN)
  2. Install and Open App.
  3. Visit Game Zone or Video Section at the bottom of Flipkart app.
  4. Click on Flipkart Super Fan Quiz today banner.
  5. Answer all the Questions Correctly.
  6. See the Flipkart Super fan Answers today from below.
  7. Win the Prizes.

Read More – Flipkart The Grid Answers


Flipkart Super Fan Quiz | Terms and Conditions

  • This Contest is valid For Indian Customers only not For Resellers.
  • Flipkart reserves the right to Terminate this Flipkart Super Fan Quiz Without any prior notice.
  • Obscene, profanity, abusive, defamatory, harassing or in any manner violate applicable laws of India.
  • Indulgence into the anti-social/anti-national activity will lead to legal punishment as applicable in the Territory.
  • Participation is voluntary.
  • Prizes will be settled in Flipkart voucher and Gems. Not in Cash.

Read More – Flipkart Power Play With Champion Answers 11 October


Flipkart Super Fan Answers Today 11 October 2020 (Update Before 12 AM)

Click here to See If Answer Updated or Not 

Ques1. – What is my secret talent?

Ans1. – Touching my tongue to my no

Ques2. – What’s my favorite workforce sport?

Ans2. – Cricket

Ques3. – What’s my favorite ice cream flavour?

Ans3. – Cookies and Cream

Ques 4. – My favorite household vacation was to which place?

Ans 4. – Africa

Ques 5. – I’m allergic to cheese

Ans 5. – False

Ques 6. – One emoji that I exploit essentially the most is the attention roll

Ans 6. – False

Ques 7. – The very first thing I do within the morning is to examine my cellphone

Ans 7. – True

Ques 8. –  If this movie was remade as we speak I’d like to be part of it. The movie is_____?

Ans 8. – Kuch kuch Hota Hai

Ques 9. – I commonly use this film dialogue. The dialogue is______?

Ans 9. – Principal apni favorite hoon

Ques 10. – If my life had a hindi theme tune then it might be__

Ans 10. – Ankhiyon se goli maare


About us

For More Flipkart Offers, Deals, Discounts & Coupons of TV, Mobile Phones, storage, Power banks and Many other electronic devices

Just Go to TheClicksandco.in and select Flipkart store save hell Lot of Money in your shopping.

Because once the great guy said More you Save, The More you Earn.

Our Site’s aim is to bring the best deals from the Internet and show it all in one place.

You just have to select your favorite store from where you want to do the shopping and select which category( Category = Mobile phone, AC, Computer) offer you want.

And that’s it.

All the offers, Discounts, Deals from your favorite store will be in front of you.

Our Partners

Best Offers on Personalized Gifts | PrintGiftshop.com

1 Comment
  1. […] Flipkart Super fan Answers Today 11 October 2020 […]

    Leave a reply

    theclicksandco.in
    Logo
    Login/Register access is temporary disabled